top of page
PhotoRoom-20220510_180432.png

Våbentransport til og fra Bornholm.

Om du har købt nyt, eller hvis dit våben har været eller skal til bøssemager på enten Sjælland eller et andet sted i Danmark så tilbyder vi at hente dit våben da vi hos Danishkydex har transport og opbevarings tilladelse af våben fra Politiets Administrative Center.

Vi transporterer alt, hvad der kan kategoriseres som almindelige våben og ammunition. Det kan være alt lige fra våben til jagt eller baneskydning, bue og pil osv. Du kan være helt tryg ved, at vi overholder alle regler for våbentransport. Vi fragter altid våben aflåst og transporten sker efter lovgivningen på området.


Priser bliver løbende justeret pga. brændstof priser, broer osv. og prisen afspejler sig med de udgifter som der er påligger os ifm. med en afhentningen.
Datoerne er ikke fastlagte. Med ca. 1-2 gange om måneden tager vi turen over sundet.
Der kan derfor være lidt ventetid på en afhentning eller aflevering men du er meget velkommen til at kontakte os i forbindelse med dit ønske om dette.

                                                                      Sjælland: 499 .- pr. våben 

                                                                      Fyn: 699 .- pr. våben

                                                                      Jylland: 999 .- pr. våben


Vi skriver selvfølgelig dit våben i vores våbenbog inden transporten påbegyndes og laver toldpapirerne til Tullverket i Sverige, og aflevere det på din adresse når vi ankommer til Bornholm, transporten betales forud for afhentningen da det er forbundet med de udgifter vi har ifm. færge, broer osv. 

bottom of page