top of page
Untitled-3.png

Velkommen til Train With DOLFF.


Mit navn er Rasmus og jeg har den fornøjelse at byde dig velkommen til disse kurser i dynamisk skydning. I mine programmer sætter vi primær fokus på hvad man kan gøre nemmere, og hvordan kan man blive bedre til den del af skydningen som pt er Danmarks størst voksne skydesport.

Men hvem er Rasmus Engelhardt Lemvig?

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

Jeg startede min rejse omkring dynamisk skydning i foråret 2018 på Bornholm, jeg har skudt pistol en del år i forsvaret, men aldrig som handlebane skydning, som IPSC startede med af være tilbage i starten af 70érne da det hele startede.

I 2018 fik jeg licens og selvom det var slutningen af sæsonen, var der stadig matches at skyde, og jeg har skudt en del efterhånden, både LEVEL II og LEVEL III matches i både Danmark, Norge, Sverige og Tyskland og Polen. I oktober 2019 tog jeg uddannelsen som Range Officer (RO) og har derefter også arbejdet på mange LEVEL II og III matches både i Danmark såvel som Lvl III i udlandet. 


Ved siden af de mange stævner og skydninger er det også blevet til en del kurser som jeg har deltaget i. Blandt andet har jeg haft fornøjelsen af:

Mats Dalmas. (SWE)
En underviser som jeg lægger som lid til da hans principper og tilgang til IPSC er fantastisk. Hans matematik og værktøjer til at udregne, og forbedre er fantastiske.

Joe Farewell. (USA)

Har en 30 day dry fire challenge som jeg har taget og fået enormt meget ud af.

Rasmus Gyllenborg. (SWE)
Hvor jeg netop har haft fornøjelsen af at ende som "bedst of class" hos.

Max Michel. (USA)
Jeg har lært en masse tips og tricks i hans program som han ligeledes kører online.

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

Det er ud fra alle dem og min egen erfaringer fra IPSC at jeg har sammensat mine egne programmer
som jeg ved at du vil kunne få en del ud af.  


Efter 3 års arbejde med IPSC fik jeg min første IPSC medalje ved Dall IPSC Challenge 2020 hvor jeg blev nr. 2 i produktion optic light divisionen. Og i 2021 lykkedes det mig at blive nr. 3 ved Danmarks Mesterskabet i Production optic division og i 2022 vandt jeg mit første internationale stævne i Polen 360 en match med 22 stages og fuld knald på og i samme år skrev jeg kontrakt med Shield Sight i England og er nu en del af 35 skytter i verden som de sponsorer. 

Hvordan kan man på fire år stå på skamlen til et DM, vinde et internationalt stævne, og skrive kontrakt med et firma i IPSC sporten, tænker du nok?


Men opskriften på en god og målrettet skytte er meget simpelt....

Træning, træning og træning
 

PhotoRoom-20220510_181102.png
20220612_154529.jpg
20220807_185551.jpg
IMG_4045.JPEG
PhotoRoom-20220510_181102_edited_edited.jpg
1. logo bjælke 2022.png