TWD logo.png

Online Forløb:

Dette forløb giver dig 2 x video tilbagemeldinger, ud fra de videoer som du indsender til mig + 2 x 30 min. tlf. samtaler omkring min tilbagemelding. Udover det vil jeg sammensætte et program til dig ud fra dine videoer, hvor du i løbet af meget kort tid, vil kunne se en forbedring i dine tider, og bevægelse.

Dette forløb er et månedlig abonnement, som til hver en tid kan opsiges, hvis du ikke længere ønsker at benytte dig at denne coaching. I booking kalenderen, som du finder her, booker du den tid som passer dig og jeg ringer dig op til en samtale omkring tilbagemeldingen.

Her under finder du en tilbagemelding til en skytte, som har indsendt en video fra en match. Her får du af vide hvad du bør arbejde med eller hvor du skal lægge fokus. Disse tilbagemeldinger vil du kunne få en del ud af og sammen med en samtale over tlf. hvor du vil kunne få de værktøjer/øvelser som er nødvendige for dig til at forbedre din skydning og bevægelse.


 

DRY FIRE COURSE:

Dette forløb er en online video serie hvor du får en kode til VIMEO og får adgang til en række af DRY FIRE videoer som er udviklet af mig ud fra de ting som jeg har lært af de forskellige undervisere som jeg har haft gennem tiden. 

Videoerne er et fantastisk værktøj, da du får vist hvad du skal gøre og du kan pause dem osv. De er ment som et hjælpeværktøj til dig som ikke kan komme på skydebanen 24/7 og omhandler mest hvordan du kan spare tid og bevægelse, ved at opbyggende den mest optimale muskel hukommelse. Det spare dig for tid på banen.

Herunder finder du introen til DRY FIRE serien.